Dunaújváros

2014.03.27. 17:45

Nyolcvanan a társadalmi munkán

Dunaföldvár - A múlt hétvégén társadalmi munka keretében tevékenykedtek a horgászegyesület tagjai a kis Dunán, két hét múlva pedig versenyt rendeznek.

Gallai Péter

Remek időben sok hasznos munkát tudott elvégezni az a közel nyolcvan ember, aki a múlt vasárnapi társadalmi munkán résztvett. A megjelentek a horgásztanya környékét és a dunaegyházi részen dolgoztak, többek között fákat vágtak ki, korlátot építettek, stéget javítottak, a napot pedig egy közösen elfogyasztott, finom ebéddel és beszélgetéssel zárták.

A folytatásban, április 13-án vasárnap pedig megrendezik a tavaszi, egyesületi horgászversenyt. A részvétel feltétele: érvényes területi horgászengedély arra a napra a a solti Duna-ágra. Gyülekezés reggel 6 óráig a horgásztanyán, a verseny 7.30 órakor kezdődik. A jelentkezni a dunaföldvári horgászboltokban (Sóház utca, Kossuth-tér), valamint a horgásztanyán a gondnoknál lehet. a határidő április 10. csütörtök.

Müller Attila (balra) és Nikl Béla a stéghez vezető lépcső  korlátján szorgoskodik a társadalmi munka alkalmával Fotó: amatőr felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!