Dunaújváros

2014.10.16. 19:45

Országos karbantartási konferencia a Dunaújvárosi Főiskolán

Dunaújváros - Idén ősszel is a helyi campus ad helyet a Magyar Karbantartási Konferenciának.

Szabó Szabolcs

A karbantartási szakmát gyakorló, fejlesztő és oktató műszaki értelmiség összefogásának eredményeként 2008-ban rendezték meg először a Magyar Karbantartási Konferenciát, amely így határozta meg a szakmai találkozó célját: Körülnézve a nagyvilágban, Európában, a szomszédos országokban az tapasztalható, hogy mindenütt kialakult a termelés hatékonyságát, biztonságát alapvetően meghatározó szakmát, a karbantartást, javítást, üzemfenntartást gyakorló vezetők és szakemberek egységes nemzeti szervezete. Ezek a szervezetek évente fórumot biztosítanak az ismeretek, gondolatok, jó kezdeményezések formális és informális keretek közötti cseréjére egy átfogó nemzeti karbantartási konferencia keretében.

A IV. Magyar Karbantartási Konferenciának (MMK) ezúttal is a Dunaújvárosi Főiskola ad helyet, a kétnapos rangos szakmai fórum tegnap délelőtt kezdődött az A -épületben. A konferencia résztvevőit Dr. Szántó Jenő, az MMK elnöke, majd főiskola rektora Dr. András István köszöntötte.

A csütörtöki napon számos fontos szakmai előadás hallgathattak meg a résztvevők, az országos találkozó ma reggel kilenc órakor folytatódik a főiskolán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!