Dunaújváros

2017.03.29. 17:34

Pályázatot írtak ki

Dunaújváros - Pályázatot írtak ki oktatási és ifjúsági tevékenységű civil szervezetek, valamint a szociális és egészségügyi civil szervezetek támogatására.

Balla Tibor

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere az oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság valamint a szociális, egészségügyi és lakásügyi bizottság véleményének kikérése mellett, pályázatot ír ki a Dunaújváros székhelyű és Dunaújvárosban tevékenykedő oktatási és ifjúsági tevékenységű civil szervezetek, valamint a szociális és egészségügyi civil szervezetek támogatására.

A pályázat keretében támogatható tevékenységek: nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, szabadidős tevékenységek, működési feltételek.

A pályázaton vissza nem térítendő támogatásra felosztható keretösszeg 4 500 000 forint. Saját forrásra nincs előírás. A pályázatokat május 22-én, hétfőn 12 óráig kell benyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!