Dunaújváros

2015.06.14. 14:50

Pannon módra, lazán, szépen

Dunaújváros - Formaságok nélkül, közvetlen légkörben, frappánsan zajlott a magángimnázium évzárója.

Pekarek János

Az intézményhez illően laza, de jól szervezett és tartalmas volt a Pannon Oktatási Központ Dunaújvárosi Magángimnázium évzáró ünnepsége és családi délutánja szombaton.

A szépen kiépített iskolaudvaron látványos transzparens alatt, ám agyforraló hőségben kezdődött az évzáró. Nem is követelték meg senkitől a matrózblúzt vagy a nyakkendőt: fiúk, lányok, tanárok egyaránt könnyed, laza öltözékben álltak össze, egy csoportba, hogy búcsút mondjanak a 2014-2015-ös tanévnek s főként: a ballagás után még egyszer elköszönjenek a végzősöktől. Borgulya Zoltán igazgató nem is szaporította a szót: frappáns beszédben kívánt kellemes nyarat minden diáknak.

Ez alkalommal adták át kiváló tanulmányi eredményükért és közösségi munkájukért az elismerő okleveleket a négy évfolyamból összesen harminckét fiatalnak.

Ha számításba vesszük, hogy a magángimnáziumba összesen 120 diák jár, akkor ez a közel harminc százalékos érték igencsak figyelemre méltó dolog!

A leérettségizettek és szüleik még egy fényképalbummal köszönték meg a négyévi munkát, törődést majd a hasonlóképp laza, de jól szervezett családi délutánnal fejezték be a tanévet. Ezen több állomáson lehetett vetélkedni, játszani, majd Torres Dani és Szabó Leslie koncertjével zárult a nap a Pannon Oktatási Központban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!