Dunaújváros

2013.06.30. 19:16

Papír és Celluloz Nap

A dunaújvárosi papírgyártóknak jelentett kellemes kikapcsolódást a szabadidőparkban rendezett szombati Papír és Celluloz Nap.

Körmendi Erzsébet

A négy papíripari cég, valamint a szakszervezet vezetői közül ketten köszöntötték a résztvevőket délben, a rendezvény helyszínén. Széles Szilárd, a Dunacell Kft. vezetője megköszönte a Dunapapír Szakszervezet vezetőjének, Kovács Lajosnak, hogy szépen rendbetették a szabadidőparkot, szinte nyoma sem maradt a pusztító árvíznek.

A magyarországi papíripar fellegvára Dunaújváros. Korábban augusztus huszadikai rendezvényen, családi napokon kapcsolódtak ki a dolgozók. Tavaly volt az első Papír és Celluloz Nap, amelyen együtt ünnepelték a szakmát a helyi papírgyártók. A folytatásban idén is gazdag volt a kínálat. Érdekes volt például a délelőtti elsősegély mentési bemutató, amelyet a létesítményi tűzoltóság dolgozói tartottak Reszegi Imre, a mentőállomás vezetője irányításával.





A papírgyári tűzoltók ugyanis vizsgáztak elsősegélynyújtásból, hogy baleset vagy rosszullét esetén segíthessenek a mentő érkezéséig. A szombati nagyrendezvény kiváló sport és szórakoztató programok sokaságát kínálta a helyi papírgyártóknak és családtagjaiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!