Dunaújváros

2016.09.09. 19:45

Ötven éve együtt zenélnek

Dunaújváros - Bár kereskedelmi forgalomban nem kapható, mégis biztos siker lesz a Parádi-duó új lemeze!

Pekarek János

Van ennek az új városnak régi része, az ezerévesnél is idősebb Pentele, s annak a régi résznek vannak régi közösségei: most nem kezdünk bele ezek felsorolásába.

E régi közösségek közül sok máig fennmaradt, vagy éppen a közelmúltban alakult újjá. Mindegy. Nagy részüknek közös jellemzője, hogy rendezvényeiken megfordultak már a Parádi-ikrek.

Parádi György és László több mint ötven éve alkotnak duót Fotó: Ady Géza

Zenélni.

A hetvenévesnél már idősebb, több mint ötven éve együtt muzsikáló Parádi György és Parádi László a napokban újabb slágergyűjteményével lepte meg rajongóit. Mielőtt elindulnának a zeneműboltok felé: a 13 dalt tartalmazó CD-válogatás nem kapható kereskedelmi forgalomban. A régi műsoraik állandónak nevezhető számaiból összeállított kis válogatást ők maguk, a Parádi-duó tagjai ajándékozzák rajongóiknak.

Csak ízelítőül: szerepel a lemezen az Egy kis édes félhomályban című kuplé, a Sej, haj, Rozi elnevezésű mulatós, a La Paloma című szám, a Love Story, és az Ez történt Lellén elnevezésű dal. Mondhatnánk: az elmúlt ötven év zenei keresztmetszete. Köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!