Dunaújváros

2014.05.02. 15:15

Párbeszéddel a magyar érdekekért

Dunaújváros - Április 30-án, egy sajtótájékoztató keretében indította el kétszintű kampányát helyben az Együtt PM.

Szabó Szabolcs

Szabó Zsolt önkormányzati képviselő, Az Együtt PM politikusa elmondta:

– Kétszintű kampánnyal készülünk. Minden Dunaújvárosi polgár fog találkozni a központi kampányunkkal. Be fogjuk mutatni hogy szemben az Orbán kormány háborús logikájával hogyan lehet párbeszéddel sikeresen képviselni a magyar érdekeket. A helyi kampányunkban választ kívánunk adni arra, hogyan lehet az EU segítségével megoldást adni a város legnagyobb problémáira, mint a munkahely teremtés és a gazdasági fejlődés.

Szabó Zsolt önkormányzati képviselő mellett Csősz Annamária, az Együtt PM kampányfőnöke. Mint elhangzott, céljuk, hogy Dunaújvárosban is bemutassák korszakváltó politikájukat. Fotó: Ónodi Zoltán

Szabó Cserna Gábor ünnepi közgyűlésen mondott beszédére is reagált:

A városban 2006-óta fideszes többség van hatalmon, az adósság átvállalással a magyar adófizetők fizették meg az ő felelőtlen politikájukat.

Arról is kérdeztük a politikust, el tud-e számolni az országgyűlési kampány költségeivel a PM, valamint, készülnek-e baloldali összefogásra az önkormányzati választásokra?

– Az Együtt-PM szövetség nyílt kampányszámlát vezetett a választásokon ahol, minden felhasznált kampányforintról elszámoltunk. A másik kérdes pedig csak az Európai Parlamenti választás után lesz időszerű .Nem pusztán politikai pártok összefogására van szükség , hanem Dunaújvárosi polgárok szövetsége Dunaújvárosért. Ennek a szövetségnek pedig a társadalomban kell gyökereznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!