Dunaújváros

2016.03.02. 21:00

Pedagógiai napok az óvodában

Dunaújváros– Különleges mozgásfejlesztő játékokkal ismerkedhettek meg a dunaújvárosi óvónők a Százszorszép tagintézményben tegnap délelőtt.

Körmendi Erzsébet

A Béke városrészi Százszorszépben folytatódott tegnap a Dunaújvárosi Óvoda Tavaszi pedagógiai napok sorozata. A Mozgáskotta címet viselő programon Ambrusné Király Márta munkaközösség vezető mutatta be a kollégákkal a mozgásfejlesztés újfajta rendszerét.

A Százszorszép tagintézmény óvodásai ügyesen oldották meg a feladatokat tegnap délelőtt Fotó: Ady Géza

Érdekes volt megfigyelni, ahogyan a gyerekek önfeledten játszottak, versenyeztek a teremben – elég volt néhány színes szőnyeg, hullahopp karika, babzsák, és a csemeték remekül szórakoztak, máskor pedig mezítláb másztak az épített „barikádon”, hogy érezzék a talpuk alatt a különböző anyagú terepet. Ismét jó hangulatú délelőttöt tölthettek együtt a pedagógusok. A következő nap is erős lesz, hiszen ma az Aranyalma a vendéglátó intézmény, ahol három munkaközösség tevékenységével ismerkedhetnek meg az óvónők. Kántorné Péterffy Judit a freinettel, Kohl Jánosné a mozgás és mentálhigiénés tevékenységgel, Szabó Tünde pedig a szülők klubjával ismerteti meg az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!