Dunaújváros

2015.06.10. 17:10

Remekelt a Spartan csapata Érden - A bajnokság egyben kvalifikációs verseny is volt a legjobbak számára

Dunaújváros - Május végén harmadik alkalommal rendezték meg Érden az ÉTC Cheerleading Championship névre hallgató seregszemlét. Ott volt a Spartan csapata is.

Szabó Szabolcs

A bajnokságon minden hazai cheerleading egyesület részt vett, hiszen nagy volt a tét: kategóriánként az első két csapat kvalifikálhatta magát a 2015-ös cheerleading Európa-bajnokságra.

Szép eredményeket ért el az érdi versenyen a Spartan különítménye. Az évad méltó zárása június 27-én, Szlovéniában lesz majd, hiszen az érdi versenyen Senior Groupstunt Allgirl Level 6 kategóriában kvalifikációt szereztek a Spártaiak a 2015-ös cheerleading Európa-bajnokságra. Fotó: Spartan Cheerleaders

A Spartan színeiben 24 sportoló indult 6 kategóriában, kicsik és nagyok egyaránt. Az alábbi eredmények születtek: Peewee Groupstunt Allgirl: – Spartan Ladies: 8. hely (Máhl Dorina, Bodrogi Vivien, Szaniszló Alexandra, Bogó Rebeka), Spartan Sweet Girls: 7. hely (Birkás Virág, Birkás Vanda, Strifler Angéla, Horváth Kitti, Horváth Viktória), Junior Cheer Dance Double: Abigél és Boróka: 3. hely (Iller Abigél, Tóth Boróka), Junior Groupstunt Allgirl Level 3: – Spartan Heroes: 2. hely (Gyimesi Bettina, Bencze Anett Barbara, Pánczél Karola, Szaniszló Bianka, Mikó Adél),

Senior Partnerstunt Level 3: 1. hely: Gyimesi Klaudia- Kiss Balázs, 7. hely: Deák Cintia, Sárközi Roland.

Senior Groupstunt Allgirl Level 6: Spartan Katz: 2. hely (Gyimesi Klaudia, Méhes Anett, Jankovics Orsolya, Árgyelán Dominika)

Senior Coed Groupstunt Level 6: Spartan Spirit: 3. hely (Sárközi Roland, Kiss Balázs, Deák Cintia, Balázs Barbara).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!