Dunaújváros

2016.04.25. 19:04

Sándor Frigyes emléke

Dunaújváros – A hagyományoknak megfelelően idén is kiváló programcsomaggal emlékezik meg névadójáról a helyi zeneiskola.

Szabó Szabolcs

A hétfői nyitónapon a növendékek muzsikáltak. A Sándor Frigyes Napok ezúttal is a hét négy napján kínál minőségi komolyzenei programokat az érdeklődőknek. A sorozat hétfőn délután a zeneiskola növendékeinek kiváló koncertjével kezdődött az intézmény kamaratermében. A számos fiatalt felvonultató koncertre szinte megtelt a kamaraterem, így remek hangulat várta a növendékeket, akik meghálálták a bizalmat, és pontos produkciókkal szórakoztatták a nagyérdeműt. A helyi zeneiskola tavalyi és idei eredményei is bizonyítják, hogy remek munkát folytatnak a zenepedagógusok, hiszen a tehetséges növendékek számos fontos elismerést, díjat szereztek a hazai és a külhoni seregszemléken.

A Sándor Frigyes Napok még három napon át kedveskedik különleges produkciókkal a közönségnek. Hallgassanak bele Önök is! A hétfői növendékkoncert után ma 16 órától egy közösségi hangversenyre várják az érdeklődőket a Sándor Frigyes Zeneiskola zenekarai „Dallam a szélben” címmel. Szerdán „Generációk egy szólamban” címmel játékos zenei vetélkedő szerepel majd a programban, amelyet 18 órától a szintén hagyományos szülő-diák koncert követ majd.  Csütörtökön, 18 órától pedig következik a zenepedagógusok koncertje az intézmény kamaratermében, amelynek keretében átadják a rangos Sándor Frigyes Díjat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!