Dunaújváros

2014.11.25. 17:15

Segítenek, mert jót tenni jó érzés!

Dunaújváros - Az adománygyűjtő egyúttal adományozó helyiségként is szolgál a Római körúton. Várják a felajánlókat és a segítségre szorulókat!

Körmendi Erzsébet

Gál Roland képviselő fogad bennünket a Római körút 11-ben, ahol adományhelyet alakítottak ki a gyermekorvosi rendelő bejáratával szemben. Önkéntesek, civilek kezdeményezését felkarolva kapták meg a helyiséget, amit szépen berendeztek, és ruhaneműkkel (most rengeteg új gyermek csizmával is), karácsonyi hangulattal várják a látogatókat. A tavaly kezdett adventi hétvégékhez kapcsolódik ez a program, amit egész évre szeretnének kiterjeszteni. Örömmel fogadják a felajánlásokat is. Nyitva hétfőtől-péntekig 10-11.30, délután 17-19 óra, szombaton 9-11 és 15-16 óra között.

Advent négy gyertyagyújtás a Váci utcai kis Posta előtt lesz, az első most vasárnap 14 órától. Forró teával várják beszélgetésre a városrészieket, érdeklődőket. Az utolsó vasárnap lesz meleg étel, és fenyőfát is díszítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!