Dunaújváros

2015.01.05. 16:55

Segítség a hirtelen édesanya nélkül maradt családnak

Dunaújváros - A Vigadó étterem és az Alibi pizzéria tulajdonosai mindennapi meleg ételt ajánlottak fel Bugyikéknak.

Pekarek János

Hirtelen maradtak édesanyjuk nélkül - ezzel a címmel írtunk cikket  Bugyik Károlyról és családjáról. A fiatalember december 16-án maradt magára három lánygyermekével: felesége váratlanul, súlyos betegség következtében meghalt.

Bugyik úr, aki kocsirendező volt a vasműben, elsejével gyesre ment, hogy gondoskodni tudjon lányairól. Ebben anyósa segít neki, aki viszont maga is dolgozik, hosszú műszakokban. Ennek ellenére a család nagyon összetartó, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a gyerekek a lehető legkevesebbet érezzék meg a változásokból. Segítséget ugyan nem kértek, de mindenki számára nyilvánvaló, hogy szükségük van és lesz támogatásra.

Amiből már meg is érkezett az első felajánlás!

Laczkó Bernadett és Kernács Pál, a Vigadó étterem és az Alibi pizzéria tulajdonosok azt mondták, hogy Bugyik úr és családja minden nap kap ebédet tőlük. Méghozzá nem fejenként egy adagot, hanem annyit, amennyire szükségük van! Kérdésünkre, hogy ez a felajánlás mennyi ideig él, Kernács úr azt válaszolta: mostantól húsz évre, vagy ameddig szükség lesz rá...

Mindezek után fel is vették a kapcsolatot a támogatott családdal, és hétfőn már üzemelt is a dolog: a Vigadóból vitték az ebédet Bugyikék.

Örömmel tudósítunk minden ilyen esetről a magunk nevében reméljük, hogy minél több alkalmunk lesz erre minél rövidebb ideig...

Kapcsolódó cikk:

Hirtelen maradtak édesanyjuk nélkül - csonka lett a család

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!