Dunaújváros

2017.05.31. 19:25

Szabó Zsolt a jelölt

DUNAÚJVÁROS Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarország párt miniszterelnök-jelölt kampánykörútja első állomásaként járt szerdán Dunaújvárosban.

Szabó Szabolcs

Szabó Zsolt, a PM egyéni választókerületi jelöltje, és Karácsony Gergely a párt miniszterelnök-jelöltje a szerdai sajtótájékoztatón Fotó: Ady Géza

Karácsony Gergely a sajtótájékoztatóján elmondta, a Párbeszéd Magyarország (PM) célja az, hogy a jövő évi országgyűlési választásokon leváltsa a jelenlegi kormányt, ennek érdekében mind a 106 egyéni választókerületben önálló jelöltet kívánnak indítani. A dunaújvárosi központú választókerületben jelöltjük Szabó Zsolt, a helyi közgyűlésben is tevékenykedő politikus lesz, aki egyben a PM megyei választmányának is tagja. Szabó Zsolt programjának fő célkitűzése a tehetséges fiatalok városban tartása és hazacsábítása, hiszen az utóbbi hét évben számításai szerint egy Római városrésznyi huszon- és harmincéves hagyta el a várost. Úgy vélte, ehhez átláthatóan működő városvezetésre, a közszogáltatások és az infrastruktúra fejlesztésére van szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!