Dunaújváros

2016.03.01. 18:46

Számos hasznos információhoz jutottak a helyi óvónők

Dunaújváros –Szakmai tájékoztatóval folytatódott a Dunaújvárosi Óvoda hagyományos Tavaszi óvodapedagógiai napok sorozata.

Körmendi Erzsébet

A Fejér megyei Pedagógiai Oktatási Központ működését, szakértői munkáját, feladatait Galambos Zsuzsanna főosztályvezető ismertette a helyi óvónőkkel, majd a munkatársa, Gubicza Katalin beszélt a tanfelügyeletről, a minősítésről és az intézményi önértékelésről. Utána Fülöp Mária vezető mutatta be a kollégáknak a szakmai fejlődés támogatására létrehozott munkaközösséget. Végül „A próba” címmel láthatták a pedagógusok a kézműves és báb munkaközösség programját.

A Százszorszép tagóvoda ad otthont ma a mozgáskottának: Ambrusné Király Márta munkaközösségi vezető egy új mozgásformával ismerteti meg a szakmabelieket szerdán délelőtt kilenc órától.

A Tavaszi óvodapedagógiai napok következő alkalma csütörtökön az Aranyalmában lesz, ahol bemutatkoznak a munkaközösségek. Kántorné Péterffy Judit a freinet munkaközösséget, Kohl Jánosné a mozgás és mentálhigiénés, Szabó Tünde a szülők klubja munkaközösséget mutatja be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!