Sziget horgász, halászlé- és halfőző verseny

2017. július 12., 21:52 szerző: Balla Tibor
komment
DUNAÚJVÁROS Ebben az évben is megrendezik a Sziget horgász, halászlé- és halfőző versenyt július 29-én, szombaton a Felső-öböl és a kemping területén.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Sziget kupa horgászversenyre jelentkezőnek állami horgászjeggyel kell rendelkeznie. Nevezési határidő július 14-e, de csak az első ötven jelentkezést fogadják el. A Sziget halászlé és halfőző versenyre július 17-ig várják a jelentkezőket az első ötven versenyzőig, ugyancsak a Dunaújvárosi Sport Horgász Egyesületnél, a Gagarin tér 13. fszt. 1-ben.

Az eredményeket a színpadon hirdetik majd ki, ahol a díjak átadása után Ráduly Attila zenekara, a Pentelei Kéknefelejcs Együttes lép fel. Őket követi a Dunaújvárosi Fúvószenekar, majd a Spartan Cheerleaders produkciója, Barkóczi Gyula fellépése, zárásként pedig a Unique együttes koncertje.

Egész napos gyerekprogram, játszóház, ugrálóvár, trambulin, pecázás, gasztronómiai bemutatók, harcsapacal, halkolbász, pecsenyék, sör-, bor-, pálinkaház várja a kikapcsolódni vágyókat. A látogatók kóstoló jegyeket vásárolhatnak, amely egy adag halászlére, vagy egy adag halételre váltható be. A rendezvény ingyenes.

Párhuzamosan zajlik majd egy sportesemény is, július 28. és 30. között a strandröplabda országos bajnokság III. mesterfordulója.

Balla Tibor

2017. július 12., 21:52 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...