Dunaújváros

2016.02.29. 18:29

Szülők, pedagógusok báloztak közösen

Dunaújváros –A Gárdonyiban és a Móriczban is több évtizedes múltra tekint vissza abál, amelyen kötetlen módon találkozhatnak a gyerekek életének meghatározó szereplői, a szülők és a tanárok.

Körmendi Erzsébet

A Gárdonyiban és a Móriczban egyaránt pénteken este adtak helyet a mulatságnak. A Római körúton lévő intézményben a diáktáncosok lenyűgöző produkciója indította a műsorfolyamot. Fellépett a Rudasból Molnár Melani, valamint a dunaújvárosi hastánccsoport tagjai is bemutatkoztak, közöttük a gárdonyis Torma Tímea is. Különlegessége volt az estnek, hogy festékkel fújt képet lehet készíteni, amelyet tombolatárgyként is felajánlottak.

Ugyancsak érdekesség: Pecsét István is részt vett a rendezvényen, mivel a Gárdonyi diákja volt gyerekkorában, és a bál bevételét az ő gyógyulásának támogatására ajánlották fel a szervezők. A Móricz-bál forgatókönyve is hasonló volt, hiszen a színvonalas műsor után kezdődött a fergeteges mulatság, amit ott is tombola színesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!