Dunaújváros

2015.05.10. 16:52

Találkoztak a rudasosok, egykori iskolájuk udvarán bográcsoztak és beszélgettek

A Rudasban 15 évvel ezelőtt közgazdasági szakon végzett egykori diákok találkoztak szombaton.

Körmendi Erzsébet

Osztályfőnökként Csomós Tiborné gardírozta egykor azt az osztályt, amelynek tanulói ötévente összejönnek, hogy megtudják: kivel mi történt az évek alatt.

A tizenöt éves osztálytalálkozón résztvevők... Alsó sor: Horváth Noémi, Tóth Mónika, Siklósi Adrienn, Horváth Szandra, Csomós Tiborné, Zsorda Adrienn. Középső sor: Rigó Zita, Borsi Kata, Vén Rita, Györök Mónika, Gerencsér Tamara, László Mónika, Siket Krisztina. Felső sor: Derzsényi Gábor, Hagyó Gábor, Horváth Ferenc, Budai János, Kondor Ágnes, Ady Orsolya, Pintérné Bernáth Gyöngyi, Marcziné Domján Szilvia, Lábodi Péter és Zorinácz Tamás (Fotó: Ady Géza)

A tízéves évfolyamtalálkozó után most, a tízenötévest nem a szokványos módon szervezték meg. Úgy gondolták, étteremben mindenki csak a mellette ülőkkel beszélget, ezért iskolájuk, a Rudas udvarára szervezték az összejövetelt. A kosárlabda pálya melletti tűzrakóhelynél paprikás krumplit főztek, vittek sörpadokat, azokat körül ülve beszélgettek, megnézték egymás családi fotóit, az osztályfőnök régi albummal is meglepte öregdiákjait, és volt akinek a párja, gyereke is benézett – kellemes parti volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!