Dunaújváros

2015.06.15. 16:25

Tanévzáró Móricz gálák - Szinte minden diák színpadra lépett

Az intézmény hagyományaihoz hűen három remek hangversennyel búcsúztatta a tanévet a Móricz Zsigmond Általános Iskola a múlt héten.

Szabó Szabolcs

A három kiadásban – csütörtökön, pénteken és szombaton – jelentkező Móricz gálán az országos hírű általános iskola szinte mindegyik diákja színpadra lépett a Bartókban.

A Móricz zenekar fellépésével kezdődött a gálakoncert. A 2/a. osztályos diákokat Beke Beáta kísérte gitárjátékával a Bartókban (Fotó: Ady Géza)

A móriczosok mellett ezúttal a bajorországi Ingolstadt városából érkező Reuchlin Gimnázium diákjainak is tapsolhatott a teátrum mind a három alkalommal megtöltő közönség.

Az elsős diákok gyermekdalokkal kedveskedtek a közönségnek (Fotó: Ady Géza)

A három gálakoncert mellett ezúttal is zsúfolt programcsomagot teljesítenie az ingolstadt-i különítménynek. A már hagyományos bajor estet követően számos kirándulás is várta a vendégeket. A tanévzáró gálák fő műsorszáma ezúttal is a búcsúzó 8. osztályos diákok musical bemutatója volt, akik ezúttal Elton John és Tom Rice Oroszlánkirály című darabját dolgozták fel és adták elő a hálás közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!