Dunaújváros

2016.10.20. 16:00

Tegyünk az egységes Dunaújvárosért!

Dunaújváros - Az elmúlt huszonhat év pártpolitikai ellenségeskedésének köszönhetően családi, baráti kapcsolatok mentek, mennek tönkre.

Gallai Péter

Ezen szeretne helyben változtatni Barta Endre, a Jobbik önkormányzati képviselője. Barta Endre, mint a csütörtöki közgyűlésen is elmondta: tudja, hosszú folyamat ezen falak ledöntése, az árkok betemetése.

Barta Endre, a Jobbik képviselője a közgyűlésen is elmondta javaslatát Fotó: Zsedrovits Enikő

- Ebben a folyamatban az első lépést október 23-án szeretném megtenni, mégpedig úgy, hogy a Jobbik nem helyez el külön, saját koszorút a hősök emlékére. Ezzel szemben Dunaújváros tiszteleg a hősök emléke feliratú koszorú lesz ott a vasárnapi megemlékezésen, s arra kértem a közgyűlésben szereplő pártok vezetőit, azok képviselőit, hogy közösen helyezzük el ezt a koszorút. Azt gondolom, félre kell tenni mindenféle pártpolitikai érdeket, az, amit Orbán Viktor hétfőn mondott, az egységes Magyarország jelenleg vízió. Ám alulról jövő építkezéssel igenis elérhető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!