Dunaújváros

2015.10.02. 16:27

Tízezer lépés, vasárnap - A beteg gyermekekért is tesznek, akik részt vesznek a sétán

Dunaújváros – Az ország több városához hasonlóan Dunaújvárosban is megrendezik a 10 ezer lépés érted és értük! elnevezésű jótékonysági gyalogló programot október 4-én.

Körmendi Erzsébet

Aki áldoz a szabadidejéből a 10 ezer lépés érted és értünk elnevezésű közös sétára a vasárnap délelőttjéből egy rövid időt, az nemcsak a saját egészségéért tesz, hanem a beteg gyermekeken is segít!

A részvétel feltétele 500 forint támogató jegy megvásárlása. Az összegyűlt adományt az Amway Hungária egy az egyben megduplázza, és felajánlja a teljes összeget a helyi kórház gyermekosztályának.

A vízilabdás lányok is gyűjtöttek korábban a gyermekosztálynak. Szilágyi Dorottya, Gurisatti Gréta és Horváth Brigitta között Balogh Brendon a lányoktól kapott ajándék plüss állatkával. Fotó: Archív

A 10 ezer lépés, vagyis a nagy közös őszi séta holnap 10 órakor indul a városháza előtti térről. Az útvonal a következő: Az útvonal: Városháza tér, kis Vasmű út, Kohász utca, Vasmű út, Építők útja, Béke tér, Szórád Márton úton az új templomig, onnan az Apáczai Csere János úton lefelé, át az Aranyvölgy úton a lámpánál, majd az Apáczain fel, egészen a Római körúti víztoronyig, onnan vissza a Batsányi utcán le a Felső sétányra, az Aratók szobornál fel a Kossuth Lajos utcán, majd az I.Rendelő előtt a kis Vasmű úton vissza Városháza térre, a kiindulópontra.

A szervezők várják a jótékony sétára jelentkezőket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!