Dunaújváros

2013.02.15. 16:38

Új mentőautót és felszerelést kapnak

Mindig nagy öröm, ünnep, a betegeken, balesetet szenvedetteken segítők eszközparkjának gyarapodása. Új autók kapnak dunaújvárosi mentők.

Körmendi Erzsébet

"A legigazibb élet legsűrűbb valóságában élünk és dolgozunk, tehát ismerjük a problémák velejét és tüneteit is. Itt kell hatnunk, s ténykedésünk komplettebb lehet, mint bármely más szakmáé: részt vehetünk nemcsak az egyén, hanem a társadalom sebeinek, betegségeinek feltárásában, gyógyításában is. Aki ezt megérti, rabja marad a mentőmunkának. És mindörökké magáénak érzi a hajnali szirénaszót." 

Dr. Felkai Tamás kiváló gondolatai állnak mottóul a mentőállomás új gépkocsijának átadási ünnepségének meghívóján és szinte mindent elmondanak a rajtunk, embereken segítőkről. Ők is számíthatnak a segítségre, hiszen az Országos Mentőszolgálat által egy VW Crafter új mentőgépkocsi, valamint a Dunaújváros és környéke 04 Alapítvány révén támogatások jóvoltából sürgősségi felszerelések gyarapítják a helyi és az ercsi mentők eszközparkját. Az ünnepélyes átadás február 20-án, szerdán 15 órakor lesz az Országos Mentőszolgálat dunaújvárosi mentőállomásán. E fontos eseményen jelen lesz dr. Czirner József regionális orvosigazgató is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!