Dunaújváros

2014.08.26. 15:29

Új orvos, változó rendelés Dunaújvárosban

Dunaújváros – A házi gyermek- és felnőttorvosi körzeteket, illetve a fogászati röntgent érintő személyi változások lépnek, léptek életbe, emellett van, ahol módosulnak a rendelési idők is.

Gallai Péter

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint szeptember elsejétől a 3-as számú gyermek háziorvosi körzetet (Dózsa II. rendelő Derkovits u. 4.) Dr. Makkai Noémi házi gyermekorvos látja el. Szintén ettől a naptól Kiss Éva fogászati röntgen asszisztens is megkezdi tevékenységet a rendelőintézetben (Vasmű út 10.).

Ugyancsak a következő hónap első napjától változik az Alkotás u. 7. szám alatti rendelőben (Béke városrész) a házi gyermekorvosok – dr. Varsányi Mária, dr. Tükör Gyula, dr. Simon Zsuzsanna – rendelési ideje. Augusztus elsejétől az 5. számú felnőtt háziorvosi körzetet (Vasmű út 10/a, háziorvosi ügyelet helyisége) pedig már dr. Jakab Zsanett háziorvos látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!