Dunaújváros

2014.10.02. 19:16

Újváros: új arcokkal

Dunaújváros - Nem az ígéretek, hanem a cselekvés nyelvén beszélő politikusokra van szüksége a városnak, így a PM.

Pekarek János

A rossz politika ára címmel rendezett sajtótájékoztatót a Párbeszéd Magyarországért (PM) polgármesterjelöltje, Szabó Zsolt csütörtökön délután a Városháza téren. Egy nagy halom papírdoboz előtt: szerinte nagyjából ekkora halom lenne az a nyolcmilliárd forint, ezresekben mérve, amibe a dunaújvárosiaknak került dr. Kálmán András és Cserna Gábor rossz politikája.

Ez annak a politikának az ára, mondta, ahol, ha fideszes a polgármester, akkor az MSZP adja a gazdasági tanácsokat, ha MSZP-s a polgármester, akkor pedig a Fidesz adja a városfejlesztési tanácsokat. Ennek eredménye egy drágán megvett és veszteséges gázmotoros erőmű, egy felesleges és veszteséges élményfürdő beruházás, és olyan mutyik, mint a zöld rendelő értékesítése.

Szabó Zsolt szerint Újvárosnak új arcokra van szüksége! Olyan politikusokra, akik a cselekvés, és nem az ígéretek nyelvén beszélnek. A PM jelöltjeit nem az motiválja, hogy nyerjenek a trafikpályázatokon, hanem őszinte és tiszta meggyőződésből kínálnak jövőképet a városnak. Így munkát és megélhetést az elvándorló ötezer fiatalnak, munkahelyeket, a vasmű helyzetének stabilizálását, korrupciómentes közéletet, megfizethető közlekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!