Dunaújváros

2017.02.21. 22:17

Várják a javaslatokat a Dunaújváros Ijfúságáért díjazottra

Dunaújváros - Javaslatot lehet tenni az egy korábbi önkormányzati rendelettel alapított Dunaújváros Ifjúságáért díjazottra.

Balla Tibor

A díj azon személyeknek vagy közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban az ifjúsági korosztály nevelésében, az ifjúságvédelemben, vagy a fiatalok számára nyújtott szolgáltatások szervezésében kiváló munkát végeztek.

A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható.A felterjesztéseket Dunaújváros polgármesteréhez, Cserna Gáborhoz kell írásban benyújtani március 20-ig (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2.).

A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, a legfontosabb adatait (születési hely és időpont, anyja neve, tajszám, adóazonosító), valamint az elismerni kívánt tevékenység részletes ismertetését. A javaslatot tartalmazó borítékon fel kell tüntetni: „Dunaújváros Ifjúságáért díj".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!