Dunaújváros

2016.04.12. 20:08

Verset írtak, mondtak

Dunaújváros – A Pannon Oktatási Központ egyedi és különleges módját választotta idén is a költészet- ünnepnek. A költészet napjához kapcsolódó tegnapi intézményi programok már délelőtt elkezdődtek a Pannon Oktatási Központban (POK).

Körmendi Erzsébet

A gimnazisták verset írhattak, irodalmi tesztet tölthettek ki, majd kedvenc (esetleg saját) verseikből kiállítást rendeztek be az aulában. A versmondók bárhol – tanórán, udvaron, tanáriban – megjelentek váratlanul, hogy elszavalják kedvencüket.

Tamási Fanni és Acél Áron figyelte az előadást a teadélutánon,mögöttük a diákok versei láthatók a tablókon Fotó: Zsedrovits Enikő

Órák után teadélutánnal folytatódott a költészetünnep. Nyári Krisztián vitaindító előadását követően művészsarok várta azokat, akik képekben gondolkodnak, zenesarokban teljesedhettek ki a verset megzenésítők, hiszen a dal is vers... A pannonos diákok elmondhatták kedvenc (vagy akár saját) költeményüket is, Nagy Johanna pedig a Kazohiniáról mesélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!