Dunaújváros

2015.07.12. 09:53

Virágcsokrok a téren - Bárki elviheti, ára egy mosoly, fényképen

Dunaújváros - Mosolyra és befogadásra vágyó virágcsokrok lepik el július 20-án az országot. Dunaújváros közterein is találnak majd csokrokat!

Körmendi Erzsébet

– Úgy tudom, Dunaújvárosból egyedül mi, a Carissa virágbolt csatlakozott az országos akcióhoz, amelynek lényege, hogy hazai virágkötők virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt csaljanak. Az apró figyelmességgel arra kívánunk rávilágítani, hogy a virágok mennyire fontos szerepet játszanak életünkben: elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig – mondta Bordás Mária, a Carissa vezetője. Tőle tudjuk, hogy Dunaújváros több pontjára helyeznek majd ki csokrokat, egy üdvözlőkártya kíséretében, amelyről azt is megtudhatja a megtaláló, hogy egy mosoly a csokor ára: fényképet kell készítenie a csokorral saját magáról, és leadni azt Bordás Mária virágüzletében.

Dörnyeiné Nagy Ibolya és Rafaisz József kihelyez egy csokrot...Fotó: Ady Géza

Az akció különlegességét az adja, hogy a virágokat nem csak megcsodálni lehet, de a szerencsés megtaláló haza is viheti magának, vagy megajándékozhat vele egy a számára különleges embert. A virágcsokrokat és a mosolygó embereket július 20-án érdemes keresni Dunaújvárosban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!