Dunaújváros

2016.04.28. 17:20

Voksolástól a pókerig

Dunaújváros - Programdömpinggel várta a diákságot a csütörtöki Bánki-nap. Honvédelemtől a kutyás bemutatón át a pókerig.

Szabó Szabolcs

A szerdai bolondballagás után csütörtökön már nem csak a végzős diákok, de az egész bánkis közösség is könnyített munkatempóra kapcsolt. A megszokott tanrend helyett ezúttal vetélkedők, bemutatók és egyéb feladványok várták a tanulókat.

Válaszvadászat a könyvtárban. Képünk előterében Takács Noel, Kui Gergely, Bagdi Bence Fotó: Ady Géza

Az intézmény kapuját átlépve rögvest dönteni kellett, hiszen két a hagyományos, pártok csatájában, két igazgatójelölt is várta a voksokat. szavazatháborút végül a GTA néven futó kollektíva nyerte.

A Bánki-napon több mint egy tucat program közül válogathattak a résztvevők. Látványos bemutatót tartottak a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány munkatársai és az általuk kiképzett ebek. Emellett a diákok elmerülhettek a póker és az ulti rejtelmeiben, a robotikában és egy izgalmas könyvtári válaszvadászatban is.

A kavalkádot kora délután angol nyelvi vetélkedő zárta a Bánkiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!