Dunaújváros

2016.10.19. 15:31

Zemankó vezeti tovább a Dunaferr iskolát

Dunaújváros - Miután a Dunaferr iskola vezetőjét, Csapó Gábort a DSZC főigazgatójává nevezték ki, feladatait az igazgatói pályázat kiírásáig az oktatási igazgatóhelyettes, Zemankó Zoltán látja el.

Gallai Péter

Zemankó Zoltán így fogalmazott a következő időszakról, vezetői feladatairól:

- Először is, roppant megtisztelő számomra, hogy iskolánk több mint hatvan éves történetében én lehetek az ötödik vezető. Meggyőződésem, hogy elődeim olyan munkát végeztek, amelyre méltán lehet büszke a környezetünk és mi magunk is. Tizenhárom éve dolgozom ebben az iskolában, tíz esztendeje vagyok igazgatóhelyettes.

Zemankó Zoltán vezeti tovább a Dunaferr iskolát Fotó: Dunaferr Iskola

Talán elhiszi nekem mindenki, fontos számomra is mindaz, ami itt és velünk történik. Őszintén vallom, hogy a Dunaferr iskola jó úton halad, értelmetlen és felesleges lenne kardinális változtatásokon gondolkodni. Röviden talán úgy fogalmazhatnék: folytatjuk. A mi iskolánk hangsúlyosan egy ízig-vérig szakmunkásképző iskola. Számomra mindig is fontos volt a szakma mellett az, hogy a tanítás mellett legyen az életünkben sport, kikapcsolódás, különböző versenyek. Azaz, a tradíciók nem fognak változni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!