Egyéb

2017.01.19. 18:38

25 éve írta A Hírlap: Az élelmiszerbolt is nagy átalakítás alatt van

Dunaújváros - Új üzletek a Kőműves utcában. Főhatóság által megállapított vízdíj. Az adonyi téesz nyugodt sziget.

Pekarek János

Ha valaki kicsiben és együtt szeretné látni, mit jelent a kereskedelem számára a privatizáció, nem kell mást tennie, mint elballagni a Kőműves utcába - írta huszonöt éve, 1992. január 21-én, címlapján, vezető cikkében elődünk, A Hírlap. - Az üzletsor éppenséggel ott van, talán a cipőbolt tartja magát a régi stílusában, de a férfiruhaüzlet helyén klub és játékterem található, a méteráruházban vegyes választékú gyerek-, női-férfiruhák kelletik magukat, s az élelmiszerbolt is nagy átalakítás alatt van.

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Rt. vezetői tegnap a polgármesteri hivatalban megállapodtak az önkormányzattal a január 6-tól érvényes víz- és csatornadíjakról. A főhatóság által területenként megállapított, önköltségen alapuló vízdíj Dunaújváros esetében köbméterenként 31,80 forint.

Az adonyi Március 21. Termelőszövetkezet nyugodt szigetnek számít a többségében élet-halál harcot vívó Fejér megyei téeszek között. Csőd távolról sem fenyeget, úgy tűnik, azon kevesek közé tartoznak, amelyeknek jó esélyük van arra, hogy átvészeljék ezt a mezőgazdaságban dolgozók számára vészterhes időszakot. Hetyei János elnök mégsem elégedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!