Hogy tetszik? - online vélemény felmérő akció

forrás: PLT Marketing
Legyen a Tiéd 1 db tablet PC, vagy az 5 db 10.000.- Ft értékű éttermi étkezési utalvány egyike!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

JÁTÉKLEÍRÁS

A Pannon Lapok Társasága online „Hogy tetszik?” - Játékszabályzata

A Pannon Lapok Társasága online „Hogy tetszik?” online vélemény felmérő hivatalos játékszabálya

1. Az akció szervezője

A „Hogy tetszik?” online vélemény felmérő akció (a továbbiakban: Akció) szervezője a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Házgyári u. 12. ,a továbbiakban: Szervező).

2. Az Akcióban részt vevő személyek

Az Akcióban részt vehet minden természetes személy ( a továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdése).

3. Az Akció időtartama

Az Akció 2017. január 9-én kezdődik, és 2017. január 25-ig tart.

4. Az Akció menete

A „Hogy tetszik?” online vélemény felmérő akciójának időtartamában, a www.zaol.hu, a www.vaol.hu, a www.feol.hu, www.veol.hu, a www.duol.hu weboldalak felületein a megfelelő bannerre vagy a PR cikk hivatkozó linkjére kattintva megjelenik a kitöltendő álló vélemény felmérő felület. A játék lényege, hogy vélemény felmérő hiánytalan kitöltésével, és egyben a kért adatok megadásával a felhasználó a felhasználó a beküldés gombra való kattintással részt vesz a játékban.

A nyertesek sorsolás útján kerülnek kiválasztásra a játékban regisztrált résztvevők közül, a játék lezárását követő napon, 2017. január 26-án. A nyertesek értesítése a regisztrációnál megadott telefonszámon és e-mail-ben történik, így a részvételhez ezek megadása kötelező!A Szervező a regisztráció során megadott adatok valódiságát nem vizsgálja, azért kizárólag a játékos felel.

Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

5 db 10.000.- Ft értékű éttermi étkezési utalvány és 10 db világítós teknős

5. Információ az Akcióról

a) A résztvevők az Akcióval és a nyereményekkel kapcsolatos további információért hívhatják a 0694-999-120--es telefonszámot hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között. A hívás díja nem emelt díjas. A hívások költsége a hívó felet terheli.

b) A hivatalos játékszabály az alábbi honlapokon olvasható:

www.zaol.hu

www.vaol.hu

www.veol.hu

www.feol.hu

www.duol.hu

6. Adó

6.1. A Szervező vállalja, hogy a nyertesek nevében a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő nyereményadó, személyi jövedelemadó vagy egyéb, esetleges járulék megfizetését. Az ezeken kívül felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli. A nyeremények pénzre nem válthatók.

7. Vegyes rendelkezések

7.1. A nyerteseket a Szervező a sorsolást követően telefonon és e-mailben értesíti.

7.2. A Szervező a termék és kellékszavatosságért, valamint a jótállásért a felelősséget kizárja, hibás termék esetén a nyertes közvetlenül a gyártóhoz vagy a forgalmazóhoz fordulhat.

7.3. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

7.4. A résztvevők a jelen Akcióban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy

a) a Szervező visszavonásig díjmentesen kezelheti a Játékos által a regisztráció során megadott személyes adatait (név, vezetéknév, cím, telefonszám, e-mail cím)

b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a Szervező print és online kiadványaiban. A Játékos a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező róla fényképfelvételt, vagy videofelvételt készítsen és azt nyilvánosságra hozza.

d) Jelen akcióban való részvételével a játékban részt vevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. marketingakciókhoz, promóciókhoz visszavonásig felhasználja.

7.6. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos Játékszabályzatot, mely a Szervező honlapján, illetve az online hírportálokon elérhetőek.

Veszprém 2017. január 8.

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

forrás: PLT Marketing

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...