• cikk kép

  Pollenhelyzet

  ÁNTSZ: a záporok lassítják a parlagfű pollenkoncentrációjának emelkedését

  A záporok, zivatarok valamelyest lassítják a parlagfű pollenkoncentrációjának emelkedését, de az ennek ellenére - elsősorban az ország déli és keleti részén - továbbra is elérheti a magas, sőt helyenként a nagyon magas szintet is - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

 • cikk kép

  Csak ellenőrzött forrásból szerezzük be, vizsgáltassuk meg!

  Óvatosan a gombákkal!

  FMH-információ - Az idei csapadékos időjárás elkényezteti a gombászokat. Számos olyan fajt találni az ország különböző pontjain, köztük Székesfehérvár és környékének erdeiben, legelőin, melyeket korábban még nem sikerült gyűjteni.

 • cikk kép
  Napi fél óra gyaloglás csökkenti a nők mellrákkockázatát

  Napi fél óra gyaloglás tíz százalékkal csökkenti a mellrák kockázatát azoknál az idősebb nőknél, akik éveken át folytatják a testmozgást - állapította meg egy nagy létszámú, hosszú távú francia kutatás.

 • cikk kép
  Tanácsok a sikeres önéletrajz írásához

  A jó önéletrajz nem születik csak úgy önmagától, bizony sok időt, és energiát igényel az, ha professzionális önéletrajzra vágyik, olyanra, amit szívesen, és büszkén ad ki a kezéből, küld el e-mailen (x)

 • cikk kép
  A női energiáknak

  Székesfehérvár – Nem csak a kifejezetten dinamikus sportok és a koplalás segíthet a vágyott alak elérésében.

 • cikk kép
  A fogyókúra nem, az ésszerű diéta javasolt

  Székesfehérvár - Vajon mi a titkuk? Állandóan koplalnak és vízen élnek? Általában ezt kérdezik azok, akik meglátnak egy fitnesz edzőt, testépítőt. Nos, Zsolnai Zita, 40 +-os fitnesz versenyre készül most is, s elárulja, ő milyen életmódot követ.

 • cikk kép
  Megfontolt indulás

  Dunaújváro - A gyereknevelésben vannak mérföldkövek, amikor a baba megtanul megfordulni, kúszni, mászni, vagy kimondja az első szót.

 • cikk kép
  Mókás állati videó: Mit csinálsz, ha unatkoznak a kecskéid?

  A kecskék gazdája nem bírta tovább nézni, hogy unatkoznak kis kedvencei. Feldobta hát az udvart egy mókás játékkal. Íme!

 • cikk kép

  Zsófiának Vöröslóindián volt a mestere Mexikóban

  Alternatív gyógyítás

  Dunaújváros - – Az alternatív gyógyászatban találta meg élete hivatását Szabó Zsófia és Pálfi Gábor, akik egymás szövetségesei nem csupán a munkában, hanem a magánéletben is.

 • cikk kép

  Ne együnk „bozóthúst”

  Ebola-láz a világban: a riasztó kórkép ellenére a fertőződés veszélye alacsony

  Nyugat-Afrikában eddig 887 halálos áldozatot követelt az Ebola-vírus világszerte riadalmat okozva. Ám a fertőződés veszélye nem olyan nagy, mint azt gondolnánk.

 • cikk kép

  Radírt kizárólag természetes, otthon fellelhető anyagokból is készíthetünk

  Csodás bőr, pillanatok alatt

  Az otthoni háztartásban is érdemes körülnézni, ha valaki hatékony és olcsó megoldásokat keres a bőrápolásra.

 • cikk kép

  A sikeres cél érdekében érdemes jól felkészülni

  Biciklivel a tó körül: hasznos tanácsok

  Egyre több felöl hallom: megkerülöm a Velencei-tavat biciklivel! Vagy épp ezt: de jó lenne körbekerekezni a Balatont! Nos, íme pár jótanács azoknak, akik komolyan gondolják, valakitől, aki tudja, miről beszél.

Magazinok