• cikk kép
  Vitaminpótlás: A legjobb reggeli kezdés a zöld turmix

  A tél végi tartalékok egyre csak apadnak. A természetes megoldások hívei manapság a zöld turmixra esküsznek, amely nem csak, hogy óriási vitaminbomba, de még finom is.

 • cikk kép
  Lecsengőben az influenza járvány

  Fejér megye - Láz, nátha, köhögés, fáradtság akár heteken át vagy visszatérően - alig van család, ahol a téli időszakban le ne döntene a lábáról legalább egy embert az influenza vagy más légúti megbetegedést okozó vírus. Az influenzajárvány tart, de lecsengőben van.

 • cikk kép
  Gyógy-mix megfázás ellen: pirítósra kenhető pikáns vitaminboma

  Bár lassan itt a tavasz, mégis talán most küzd a legtöbb ember megfázással vagy rosszabb esetben influenzával.

 • cikk kép
  Szabadtéren is lehet hokizni

  Egy új sportág van feltörekvőben néhány éve Magyarországon, s ez nem más, mint a jégkorong szabadtéren űzhető változata a ballhockey.

 • cikk kép
  Négy egykori drogfüggő is eljött az előadásra, akik őszintén, nyíltan beszéltek

  Dunaföldvár -– „Ne félj, tartalak! A csoport szerepe a szenvedélybetegségből való felépülésben” címmel tartott előadást Ambrus-Czere Mária pszichológus, a dunaújvárosi MRE Drogambulancia munkatársa helyi, megyei szakembereknek.

 • cikk kép

  A fiatalok és a felnőttek életformájára - egyaránt kíváncsiak a kérdezőbiztosok

  Egészségfelmérés - Dunaújvárosban is

  Dunaújváros - Az országos felmérés részeként Dunaújvárosban is egészségkommunikációs kérdőíveken gyűjtik össze az adatokat, amelyeket később kiértékelnek.

 • cikk kép
  Közös sétával az emlőrák ellen

  Dunaújváros - Az idejében felismert mellrák gyógyítható –- ezért fontos elmenni a mammográfiás szűrésen, és erre hívják fel a hölgyek figyelmét sétával is a nőnap előtt.

 • cikk kép
  Eldobható kontra mosható pelenka

  Székesfehérvár - Terheli a környezetet, már az előállításánál –- mondják a mosható pelenkát használók az eldobhatóról. Viszont roppant kényelmes megoldás –- vetik fel azok, akik mellette döntöttek. Az érvek röpködnek, amióta újból trendi a textilpelenka. A moshatópelus találkozón kiderült az is, kit mi motivált.

 • cikk kép

  Masszázshengerrel az izmok regenerálódását is jelentősen felgyorsíthatjuk

  Gördülj és lazulj el teljesen!

  Tökéletesen használható a napi rutin kapcsán, ha munka után szeretnél lazítani. Átmasszírozhatod vele magad, vagy beiktathatod sporttevékenységeid közé, mint egy átfogó, széles körű alapedzést.

 • cikk kép
  Megoldások a stressz ellen - Hogyan birkózzunk meg saját magunk hétköznapi problémáinkkal?

  Dunaújváros - A feszültségnek sokféle negatív hatása lehet a szervezetre. A természetgyógyászat különböző fortélyai könnyen segíthetnek ennek a kivédésében.

 • cikk kép
  Miért együnk csírát?

  A csíráknak magas a vitamintartalmuk, jelentős az aminosav-, az enzim-, az antioxidáns- és az ásványianyag-tartalmuk, valamint finomak is.

 • cikk kép
  A kellemetlen illatú leheletre mentalevet

  A szájhigiéniát a fogmosáson túl természetes anyagokkal is elősegíthetjük. Van, amelyik csak friss leheletet ad, más viszont fertőtlenít és gyulladáscsökkentő hatású is.