• cikk kép
  Tüsszögés ellen gyógyszer nélkül - Sok (haj)mosás, étkeink megválogatása és a rendszeresen takarítás segíthet

  Hivatalosan is itt a tavasz, madárcsicsergéssel, napsütéssel, virágzó növényekkel. Ez utóbbi azonban az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.

 • cikk kép
  Feketebodzás szederlekvár - Reneszánszát éli a variálható egészséges édesség

  Zalaegerszeg - Nem egészséglekvár-készítésnek indult a dolog. A háziasszonyi fantázia áradása és a kert kínálta gyümölcsök, virágok hívogatták Horváth Ritát: főzzél belőlünk valamit.

 • cikk kép
  Íme, így lehet leadni a sörhast! - Tippek a valódi változáshoz

  A kényelmes télesti sörözések és falatozások után a tavaszi ruhatár kissé kényelmetlen lehet a sörhast növesztő férfiaknak. A nadrág „összemegy”, a póló pedig „megrövidül”. A szakember szerint nem hasra gyúrással lehet megszabadulni a lötyögő pocaktól.

 • cikk kép
  Szeretetalapú rehabilitáció szenvedélybetegeknek

  Dunaújváros - Az MRE Újváros Drogambulancia Szakmai nyílt napjára érkezett Budapestről a dunaújvárosi kötődésű dr. Jákics Éva, aki a Válaszút Drogkonzultációs Iroda önkéntese. Mielőtt az iroda délutánra tervezett családterápiás módszerének bemutatására ment volna, váltottunk néhány szót.

 • cikk kép
  Súlyos számok: minden 11. ember ebben a betegségben szenved

  A cukorbetegség "fékevesztett" előretörésével kell szembenéznie a világnak, ma már ugyanis majdnem minden 11. embert érint a betegség - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

 • cikk kép
  Ötödik randi már nincs is… - Tari Annamária az online generációkról

  Nézd anya, sikerült! - mutat a lelkes kétéves bármilyen produktumot, miközben erős késztetés hajtja, hogy azonnal megossza a jó hírt. A személyiség érésének jele, hogy később ettől el tud rugaszkodni. De akkor mi is történik manapság percenként a Facebookon?

 • cikk kép
  A D-vitamin segíti a szív gyógyulását egy angol tanulmány szerint

  A D-vitamin szedése segítheti a szívizomgyengeség gyógyulását egy kevés résztvevővel végzett angol kutatás alapján.

 • cikk kép
  Az okos magyar tányérja

  Székesfehérvár – Nem tiszta, miből mennyit kell enni egy nap ahhoz, hogy egészségesek legyünk? Gabona, zöldség, gyümölcs és teljes értékű fehérje – ez mindig legyen, de só, zsír és cukor alig – áll az Okostányér javaslatában. Fehérvári szakember segít: mi legyen egy nap a tányéron?

 • cikk kép
  Egy utazó, aki imád hegyet mászni

  VELENCE - A 28 éves geológus, Radics Tamás szerint egy jó hegymászó ismeri önmagát és a határait. Az évek során mégis sokszor került hajmeresztő, veszélyes helyzetekbe, erről is beszélgettünk.

 • cikk kép
  Ehető még a húsvéti főtt tojás?

  Napok óta díszeleg a fűvel kipárnázott fonott tálkában a húsvét vasárnapján készített tojás? Ha túl sok készült belőle ahhoz, hogy mind elfogyjon néhány nap alatt, és felmerül a kérdés: ez vajon még ehető? - akkor íme a válasz: ha a szobában, konyhában tároltuk, akkor valószínűleg már nem.

 • cikk kép
  2050-ben félmilliárd 80 évnél idősebb lesz

  Példátlanul gyors ütemben öregszik a világ lakossága, 2050-ig a mostani 8,5 százalékról a duplájára, 17 százalékhoz közeli szintre emelkedhet a 65 éven felüliek aránya - állapította meg hétfőn közzétett jelentésében az amerikai népszámlálási hivatal.

 • cikk kép
  Sportmelltartó - a nők legjobb barátja (x)

  A rendszeres testmozgás fontosságára lépten-nyomon felhívják figyelmünket.

Magazinok