Életmód

2015.01.15. 14:55

Egészségnap lesz a Liget közben

Dunaújváros - A Liget közben lévő Egészségházban figyelemre méltó programot állítottak össze azoknak, akik óvni szeretnék egészségüket, illetve bizonyos betegségek felől érdeklődnek.

Körmendi Erzsébet

Az Egészségnap január 18-án, vasárnap délelőtt fél 11-kor kezdődik és egészen délután öt óráig kínál előadásokat és különböző vizsgálatokat az érdeklődőknek.

A program ingyenes!

A szakemberek a Liget köz 7. alatti Egészségházban várják a gyógyulni vágyókat, az egészségmegőrzésre odafigyelőket.

Elsőként Sörös László pszichológus korunk nagy problémájáról, a hiperaktív gyermekekről beszél hallgatóságának. Fábos Attilla radiesztéta folytatja 13 órától mégpedig egy ötezer éves újdonsággal érdekes lesz. Bemutatja az energetikai szervízt... Dr. Kemény János az érszűkület tüneteit és a kezelés lehetőségeit ismerteti a résztvevőkkel délután kettő és három óra között. Kiss Ferenc Kahi Healing terapeuta előadásából megtudhatjuk, hogyan teremthetünk magunknak egészséget. Végül Kemény János tér vissza, hogy a bioinformatikai orvoslásról, vagyis a biorezonanciás vizsgálatról tájékoztassa a résztvevőket.

Kiegészítő programként kipróbálhatják a számítógépes talpvizsgálatot, a biorezonancia kezelést, valamint megismerkedhetnek az érszűkület kezeléssel mofetta kabinban és ultrahanggal.

Várják az érdeklődőket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!