Életmód

2016.08.14. 20:11

Hiányzó cégkatalógusok Magyarországon a fogyasztók számára (x)

Mint átlagos fogyasztó, nagyon hiányolom Magyarországon, hogy nincs egy olyan oldal ahol minden cégről vagy vállalkozóról megtalálok minden információt. Sokszor, amit találok az se aktuális.

Mennyiszer vagy úgy az ember, pláne amikor idegen helyen tartózkodik, hogy keres valakit (fodrász, szerelő, bolt stb.) és nem talál olyat. Vagy amiben megbízhat, és az igényeinek is megfelel. Nem beszélve arról, ha talál is, akkor se tudja, hogy pontosan hol található. A legtöbb oldal csak olyan információkat ad meg a vállalkozásokról, amivel a fogyasztó nem tud mit kezdeni Ahogy látom másnak is ez problémát okozott és elhatározta, hogy összegyűjti az összes nagyobb szakmában tevékenykedő vállalkozásokat Magyarországon és létrehoz nekik egy közös felületet ahol minden információt meg lehet róluk találni. A Fodrász katalógus az első ilyen projekt ahol az összes fodrászt és szalont fel kívánják tüntetni, hogy a fogyasztóknak segítsenek a keresésben. Hamarosan még több szakmai oldallal fognak megjelenni. Remélem hamarosan minden szakmát átölelő fogyasztóbarát adatbázissal fogunk rendelkezni.

Az internet kínálta kényelmet napjainkban munka, szórakozás és vásárlás terén egyaránt kihasználjuk. Miért ne tennénk ezt akkor is, ha fodrász szalonokról tájékozódnánk? Nem csak a lakóhely közelében válhat aktuálissá egy jó szakember elérhetősége, hanem akár nyaralás, vidéken tartózkodás alkalmával is. Helyismeret hiányában bizony jól jön egy olyan weboldal, ahol gyorsan és egyszerűen lehet város szerint keresni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokáig az ilyen jellegű, szolgáltatókat egy helyen csoportosító oldalakból hiány mutatkozott, ám mára változni látszik a helyzet. Nem véletlen, hogy már most nagy érdeklődésre tart számot a fodraszlista.hu, s az előrejelzések szerint a szolgáltatók számának bővülésével ez csak még inkább így lesz majd. Mindegy, hogy alkalmi frizura készíttetése válik szükségessé, vagy a rendszerint aktuálissá váló vágás-festetés kettősére lenne igény, a megfelelő, minden szempontból ideális fodrász nélkülözhetetlen a vonzó megjelenés érdekében. Megéri tehát kihasználni az új portál kínálta lehetőségeket, hiszen az elérhetőségen túl további, vendégként hasznos információkhoz is hozzá lehet jutni az egyes szalonokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!