Életmód

2017.06.23. 12:08

Mozogj és éld meg a nőiességed!

Nőnek lenni és megélni a nőiességet igazi kihívás napjainkban - mondja Miklós Angéla Beautyrobic oktató, aki ezzel az új edzésformával segít a hölgyeknek, hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól, miközben a nőies mozgáselemekben kiteljesedhetnek.

Az óra jellegzetessége, hogy 28-32 Celsius-fokra felmelegített, félhomályba burkolózott teremben, vérpezsdítő ritmusokra zajlik a zsírégető, magas ismétlésszámú mozgás. A hatást fokozza, hogy edzés előtt a problémás testrészekre (fenék, comb, derék) egy speciális olaj kerül, amely növeli a zsírégetést, szépíti a bőrt és kellemes illatával egy plusz érzetet nyújt.

Miklós Angéla

A felsőtest tekerésére és a csípőkörzésekre épülő mozdulatsorok az alakformálás mellett felébresztik a hölgyekben a Nőt. A 60 perces foglalkozás a nőies elemek mellett gumiszalagokkal és 1 kg-os súlyzókkal végzett erősítésből, nyújtó gyakorlatokból, levezetésként pedig gyógytea elfogyasztásából áll. Rendszeres edzéssel már két hónap után észrevehető a változás, ami a ruhaméret csökkenése mellett a hölgyek kisugárzásában is látványosan tetten érhető.

Azzal, hogy megtanuljuk saját testünket tudatosan használni, nemcsak külső megjelenésünket változtathatjuk meg, hanem önbizalmunk, magabiztosságunk is nő. Ebben az egy órában csak magadra, mozdulataidra figyelsz, igazán átszellemülhetsz, és felszabadult nő lehetsz, ahol senkinek és semminek nem kell megfelelni.

Miklós Angéla


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!