Életmód

2017.01.25. 17:55

Síszezoni divat belopva a hétköznapokba

Télen a hideggel együtt megérkezik a síszezon is. Ilyenkor a téli sportok, na meg a divat szerelmesei érdemes szétnézni az üzletekben és az otthoni gardróbban. A havas sportok ruházata a hétköznapokban is viselhető. Mindamellett, hogy kényelmesek, új színt visznek a megjelenésünkbe.

Hankusz Kálmán

A szürke téli napokon sokat szürkébe, feketébe, de mindenképpen sötétbe öltözik. Utal ez az időjárásra és a hangulatunkra is. Nyilvánvalóan egyikből fakad a másik.

Pedig ennek pont fordítva kellene lennie. Ha szürke az időjárás, öltözzünk színesbe, ettől a hangulatunk is jobb lesz!

Egy-egy színesebb ruhadarabban az ember hangulata is derűsebb lesz
Fotó: H. K.

Legfőbb szempont persze most is, hogy a ruhadarabok, főleg a dzsekik, megfelelően szigeteljenek és minőségi vízhatlan anyagból készüljenek. nagyon nagy a kínálat. Számos szín és fazon között válogathatunk. Mostanában divatos a nadrág és kabát párosítás. A ruhák élénk színei nem csupán az esztétikát, tehát a megjelenést célozzák, hanem praktikusan a hófehér pályákon felkeltik a figyelmet. E szerepüket betöltik a hétköznapokban, utcai viseletként is.

Az ördög itt is a kiegészítőkben rejlik, ezen a téren bátrabbak lehetünk. Színes szemüvegek, bolyhos fülmelegítők, különleges sapkák egész sora várja, hogy magunkra öltsük. Újra hódít a 80-as évek divatja a fejpánt. Ismét fénykorát éli gyönyörű és olykor meghökkentő színekben. Legyünk bátrak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!