Előszállás

2017.04.10. 20:07

Barabás Virág estje lesz!

Előszállás - Egy baleset következtében lebénult lány gyógyítását segítené az a jótékonysági est, ami csütörtökön lesz.

Pekarek János

Nagy gálaműsort rendeznek az előszállási művelődési házban április 13-án este hat órakor Barabás Virág javára. Ő az a tizenhét éves daruszentmiklósi lány, aki két esztendővel ezelőtt egy baleset következtében megbénult és beszédkészségét is elveszítette. Bár azóta a folyamatos kezeléseknek köszönhetően állapota javult, még nagyon sok idő és sok kezelés, amíg felállhat a kerekesszékből és újra megszólalhat.

Az esten többek között fellép a Princess hegedűtrió, Farkas Zsolti az Ének iskolájából, az előszállási néptáncosok, Tóth Kriszta Rocklady, Szávolovics Gabriella dalénekes. Aki szeretne hozzájárulni az est sikeréhez, akár egy tálca süteménnyel vagy pogácsával is megteheti!A belépőjegyek már elfogytak ugyan - de támogatói jegyek még kaphatók a rendezvény helyszínén. Aki pedig szeretne segíteni Virág minél hamarabbi felgyógyulásában, az előadás alatt is megteheti, mivel a művelődési házban gyűjtődobozt helyeznek el, ahová tetszés szerinti összeget lehet bedobni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!