Befejezték a község csatornázását

2015. szeptember 17., 15:18 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
Előszállás - Több mint egymilliárd forint uniós támogatás segítségével oldották meg Előszállás szennyvízelvezetését és tisztítómű építését. A beruházás lezárult.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dr. Nemcsok Dénes helyettes-államtitkár és Varga Gábor országgyűlési képviselő is részt vesz Előszállás csatornázási projektzáróján, ami szeptember 18-án, a mai napon 11 órakor kezdődik a Kossuth Lajos Művelődési Házban. A rendezvény jó alkalmat biztosít arra is, hogy áttekintsék az elért eredményeket, összegezzék a tapasztalatokat, tájékoztatást adjanak a megvalósult beruházásról, a következő időszak üzemeltetési feladatiról.

Az elmúlt egy év nem volt zökkenőmentes a rendkívül esős időjárás miatt, de a kivitelezők és a település lakói hatékonyan együttműködtek, így a beruházás sikeresen megvalósult. A fejlesztéssel nemcsak tisztább környezetben élhetnek a lakosok, hanem az ingatlanok értéke is nő, így a falu vonzóbbá válhat a befektetők számára.

A tavaly májusban kezdődött beruházás során több mint 31 ezer méter csatornarendszer és egy 210 köbméteres tisztítómű épült meg Előszálláson.

Körmendi Erzsébet

2015. szeptember 17., 15:18 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...