Előszállás

2014.07.30. 17:43

Építészek projektje

Előszállás – Pezsgett az élet a múlt héten a településen, sokan dolgoztak segítőként, hogy a BME tizenöt hallgatója és Varga Imre tanár úr megépíthesse terveit.

Munkatársunktól

A végeredmény önmagáért beszél. A horgásztóban a kilenc méter hosszú építményt tizennyolc cölöp tartja, erre szerelték a stéget és a madárlest. Az óvodában csodálatos mesefalban gyönyörködhetnek a kicsik, a Macska hídhoz pad került.

Az időjárás nem volt kegyes, de ez nem ijesztette meg a vállalkozó szellemű diákokat. Velük dolgoztak a horgászegyesület tagjai, a közfoglalkoztatottak és a diákmunkán lévő fiatalok is. Jól szervezett csapatmunka kerekedett a projektből, melyben Farkas Imre polgármester is oroszlánrészt vállalt.

A jól megérdemelt munkát pénteken este a horgászok finom halászlével jutalmazták, s nem maradt el a projektzáró, éjszakába nyúló buli sem. Természetesen a települést is bejárták a vendégek szombaton délelőtt, Tóth József lovas kocsiján huppanhattak nagyokat. Jövőre, veletek, ugyanitt! – ez volt az elváláskor a zárszó, s máris izgalommal várják a lakók, milyen újdonságokkal érkeznek majd az építészhallgatók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!