Előszállás

2015.06.03. 15:56

Hangulatos családi nap Előszálláson

Előszállás - Több hónapos, októberig tartó, rendezvényekkel teli időszakot nyitottak meg a múlt pénteki családi nappal az Árpád Fejedelem általános iskolában.

Rankasz Brigitta

Múlt pénteken egész napos programmal várták az Árpád Fejedelem iskola pedagógusai az intézmény diákjait, a szülőkkel és a testvérekkel együtt. A szervezők reggel kilencre, az iskola parkjába várták az anyukákat, apukákat, nagypapákat, nagymamákat a gyermekekkel együtt. A sportágak kiemelt szerepet kaptak a délelőtt folyamán, volt kosármeccs, foci, asztalitenisz, Nett Fitt mérés a szülőknek (hogy lássák, mit kell teljesíteni gyermeküknek az egészséges szint eléréséhez), a Horgásztónál pedig apa-fia pecaversenyt rendeztek.

A szépség jegyében több helyi fodrász is megmutatta, hogyan lehet gyorsan, egyszerűen, ízléses frizurát készíteni, de betekinthettünk a körömdíszítés rejtelmeibe is.

Az észpörgető sem maradt ki a sorból, a logikai gondolkodás jegyében a számolásé volt a főszerep a felnőtteknél. Okosabb vagyok, mint egy ötödikes matekból? kiderült a végén!

A délelőtti programokat finom ebéd követte, majd egy hatalmas Túzok túra keretében ebéd utáni sétára indult közösen a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!