Foci

2012.06.07. 16:43

Szekeres Adrián három évig a Videotoné

Megérkezett az első fecske a Videoton FC labdarúgó-csapatához: az utánpótlás válogatott védő, Szekeres Adrián 2015-ig érvényes, három éves szerződést írt alá.

Matók János

Szekeres Adrián 1989. április 21-én született Győrben, 2007. júliusában mutatkozott be az MTK-ban bajnokin, éppen a Vidi ellen (a fehérvári klubot akkor még FC Fehérvárnak hívták). 2008-ban bajnokságot nyert a budapesti kék-fehérekkel, egy évvel később pedig tagja volt az U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerzett magyar csapatnak.

A 2011/2012-es szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára a másodosztályt megnyerő MTK-ban, korábban 65 NB I-es meccset játszott, melyeken 1 gólt szerzett.



- Nagyon boldog vagyok, hogy összejött ez a szerződés, úgy gondolom, hogy Magyarország legjobb csapatához csatlakozhatok. A legszebb focit a Vidi játssza, és közel is áll ez a stílus az MTK-éhoz. Nagy várakozással tölt el, hogy Paulo Sousa edzései milyenek lesznek, várom a felkészülés kezdetét. Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget, de tudom, nem lesz könnyű bekerülni a csapatba, hiszen remek játékosok vannak Székesfehérváron - nyilatkozta a fehérvári klub hivatalos honlapjának Szekeres Adrián.

A Videoton FC Adriano becenévre hallgató új játékosa, Szekeres még 2005. és 2007. között a Fejér megyei Agárdon, a Sándor Károly Akadémián nevelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!