Foci

2014.08.29. 15:20

Bemutatkozik a DF Renalpin FC gárdája - A hétfői ellenfél a Vasas Futsal csapata lesz

Dunaújváros - Első osztályú futsal mérkőzést rendeznek hétfőn 19.30 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Az NB I-es bajnokság második fordulójában bemutatkozik a hazai közönségnek az újonc DF Renalpin FC együttese. Az újvárosiak a nyitó fordulóban kikaptak a Rubeola FC Csömör otthonában, így természetes, hogy a Vasas Futsal ellen javítani szeretnének. Ennek érdekében hétfőn játszottak egy felkészülési találkozót az ELTE csapata ellen, ahol 6-3-ra diadalmaskodtak.

Végig izgalmas, szoros mérkőzést játszottak a csapatok, a háromgólos különbség csak a hajrában alakult ki. Az első fordulóban egyébként a dunaújvárosiak mérkőzésén kívül csupán egy meccset rendeztek. Ezen a Switelsky-Haladás VSE gárdája hazai környezetben 8-2-re verte az Újszegedi TC együttesét.  A Vasas elleni hétfői bajnoki találkozót a szurkolók az eddigiekhez hasonlóan ingyenesen tekinthetik meg.

A második forduló további mérkőzései: Aramis SE – Rubeola FC Csömör, FC Veszprém – Pioneers VFC, Újszegedi TC – Rába ETO, MVFC-Berettyóújfalu – Switelsky-Haladás VSE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!