Foci

2015.02.22. 19:15

A Dunaújváros PASE győzött az utolsó edzőmérkőzésen

Dunaújváros - Szombaton zártkapus meccsen a szlovák első osztályban szereplő Banská Bystrica ellen zárta a felkészülési meccsek sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE – Banská Bystrica 1-0 (0-0)

Pálhalmai Agrospeciál Sporttelep. Vezette: Zierkelbach Péter (Legeza, Gellai).

Dunaújváros PASE: Nagy G. (Jahic) – Wolfe, Farkas, Hidvégi, Csehi (Sárközi), Lázár, Petneházi, Böőr, Eppel (Thiag), Orosz (Godslove). Szakmai igazgató: Dobos Barna

A széllel szemben kezdő újvárosi együttes beszorult a találkozó elején. Bő félórát kellett várni az első hazai kapuralövésre, amikor Wolfe átadása után Petneházi lőhetett huszonkét méterről, de a labda centikkel elkerülte a bal felső sarkot. A fordulás követően Petneházi beadása után Eppelt került helyzetbe, de a lövésébe beleléptek. A másik oldalon Nagy Gergő védett bravúrral. A győztes találat a hatvankilencedik percben esett. Godslove indította Böőrt, aki a kifutó kapus mellett tovább passzolt és Petneházihoz közelről lőtt a hálóba (1-0). A hajrában Thiago és Godslove előtt adódott még gólszerzési lehetőség.

Dobos Barna: – A széllel szemben a legfontosabb feladatunk az volt, hogy ne kapjunk gólt. A második játékrészben több veszélyes akciót vezettünk, és megérdemelten győztünk. Ez volt az utolsó előkészületi mérkőzés a bajnoki rajt előtt. Egymás között még sokat fogunk gyakorolni, hiszen a Ferencváros most vezetett be egy új fajta játékrendszert, ami a 4-4-2-es rombuszt jelenti, amire fel kell készülnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!