Foci

2015.10.01. 18:07

A Dunaújváros PASE labdarúgói alaposan felkészültek a szegediek játékából

Dunaújváros - A múlt heti gyirmóti stadionavatón elszenvedett kétgólos vereség után szombaton 18 órakor hazai környezetben lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az újvárosiak a Merkantil Bank Liga NB II kilencedik fordulójában a Szeged 2011 gárdáját fogadják. A csütörtöki sajtótájékoztatón a DPASE vezetőedzője, Artner Tamás latolgatta az esélyeket.

– Az elmúlt héten a másodosztály egyik legjobb csapatával játszottunk idegenben egy igazi ki-ki mérkőzést. Talán az idei év legjobb teljesítményét nyújtotta az együttes, különösen az első félidőben játszottunk jól. Véleményem szerint, legalább egy pontot mindenképpen érdekemeltünk volna. Ez azért nem sikerült, mert a végjátékban hiányzott a megfelelő koncentráció. Szombati ellenfelünk egy biztos háttérrel rendelkező csapat. Nincsenek tele úgynevezett NB I-es múltú sztárokkal, de nagyon jó futballisták alkotják a keretüket. Itthon azonban győznünk kell ellenük. Nagy valószínűség szerint, nem változtatunk az elmúlt heti összeállításon. Újabb sérültünk nincs, de Csehi Tamás még nem tud teljes értékű munkát végezni.

Az újvárosiak védekező középpályása, Petneházi Márk is bízik a három bajnoki pont megszerzésében.

– Az eredetileg tervezett időponthoz képest húsz perccel később kezdődött a találkozó Gyirmóton, de ez nem jelentett különösebb problémát. Az első nagy lehetőséget mi hagytuk ki, ha bemegy másként alakult volna az mérkőzés menete. A mezőnyben jól teljesítettünk, de a kapu előtt határozottabbnak kell lenni. Szombaton egy jó erőben lévő, jó csapattal játszunk. Alaposan felkészülünk belőlük, így csak rajtunk múlik a három pont sorsa.

A kilencedik forduló további mérkőzései: Budaörs – Soroksár, Szigetszentmiklós – FC Ajka, Vác FC – Gyirmót FC Győr, BFC Siófok – Soproni VSE, Balmazújváros – FC Csákvár, Zalaegerszegi TE – Szolnoki MÁV FC, Mezőkövesd – Kisvárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!