Foci

2014.07.23. 14:25

DPASE: Böőr Zoltán csapatkapitány szerint önbizalommal várhatják a rajtot

Dunaújváros - A szombati NB I-es rajtra készülő Dunaújvárosi PASE labdarúgócsapata szerdán sajtótájékoztatót tartott. Az eseményen bemutatták a klub új játékosát, Milán Pericset.

Agárdy Csaba

Böőr Zoltán (balról), Dobos Barna és Petneházy Márk. Bizakodva várják a rajtot (Fotó: Ady Géza)

Az összejövetel első részében Dobos Barna sportigazgató, Böőr Zoltán csapatkapitány, és Petneházy Márk, a csapat egyik kulcsjátékosa állt az újságírók rendelkezésére.

Dobos Barnától megtudtuk, hogy a társaság hétfőig a bajnokságra készült, hétfőtől viszont már a szombati Honvéd elleni meccsre. A felkészülés során a korábbiaktól eltérő munkát végeztek, aminek az az oka, hogy a társaság minden téren folyamatosan fejlődik, és minden állomásnál más munkára van szükség.

Böőr Zoltán remeknek tartja a felkészülést: Sok újdonságot tapasztaltam, pedig már régóta futballozom. Nagyon jónak tartom, hogy van egy felkészült erőnléti edzőnk, és nagyon hasznosnak tartom az ausztriai magaslati edzőtábort is. Jó munkát végeztünk. Megvan az okunk arra, hogy önbizalommal várjuk a Honvéd elleni mérkőzést. Reményre ad okot, hogy Dunaújvárosban két éve stabil a helyzet.

Petneházy Márknak is nagyon tetszett a felkészülés, reméli, az elvégzett munka majd a játékukon is meglátszik.

- Még nem tudjuk, milyen erőt képviselünk az NB I-ben, de remélem, jól sül majd el a szereplésünk.

A sajtótájékoztatóval egyidőben a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészült a Ligakupa sorsolása. A sorozatban a tizenhat élvonalbeli és a tizenhat másodosztályú együttes vesz részt, nyolc négycsapatos csoportra osztva küzdenek meg egymással. A Dunaújvárosi PASE a Balmazújvárossal, a Mezőkövesddel és az MTK-vak került egy csoportba.

A-csoport: Diósgyőr, Cegléd, Nyíregyháza,Szolnok

B-csoport: DVSC-Teva, Békéscsaba, KTE-Phoenix Mecano, Szeged 2011

C-csoport: Balmazújváros, Dunaújváros, Mezőkövesd, MTK.

D-csoport: Csákvár, Gyirmót, Győri ETO, Bp. Honvéd

E-csoport: Ajka, Videoton, Újpest, Vasas

F-csoport: FTC, Kaposvári Rákóczi, MVM-Paks, ZTE

G-csoport: Siófok, Sopron, Haladás, .Pápa

H-csoport: PMFC, Puskás Akadémia FC, Soroksár, Szigetszentmiklós.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!