Foci

2013.03.17. 20:52

A Háromkirályok győzelme

Kihirdették a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségben a labdarúgó II. Energott Teremliga első és másodosztályának eredményeit.

Gróf András

Az első osztály végeredménye: 1. Háromkirályok, 2. Csövesek, 3. Dunaferr Vasas. A góllövőlista első három helyezettje: 1. Nagy Attila (Háromkirályok) 16 gól, 2. Balogh Péter (Dunabiztos Micro) 15 gól, 3. Idei Sazbolcs (Akrasz Bau) és Rajna Róbert (Füredi Panzió) 13-13 gól. A bajnok Háromkirályok csapatvezetője, Zemankó Zoltán a következőképpen értékelte a teremligát.

- Hétről-hétre szórakoztató mérkőzéseket láthatott a közönség. A küzdelmek komolyságát jelzi, hogy a csapatok a városi bajnokágban is megismert keretükkel vágtak neki a ligának. Boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk. A csapat tagjaként elmondhatom, a küzdelmeket végig komolyan vettük, mindent megtettünk a sikerért. Budavári Árpád csapatvezető a bajnoksághoz hasonlóan itt is megteremtette a szükséges, nyugodt feltételeket, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. A másodosztály végeredménye: 1. Yaffa, 2. Füredi Senior, 3. Mirage. A legjobb góllövők listája: 1. Kápolnási Attila (Yaffa Szünet) 36 gól, 2. Lendvai András (Füredi Senior) 26 gól, 3. Kovács Krisztián (Yaffa Szünet 19 gól. A csoport élén végzett Yaffa Szünet vezetője, Szakács László is elismerően nyilatkozott a rendezvényről.

- Szeretném megköszönni a szervezőknek és a csapatoknak, hogy létrejöhetett ez a liga, amelyben minden csapat remekül küzdött. Lehetőséget kaptunk arra, hogy a csapatok még jobban összekovácsolódjanak, nekünk pedig remek alkalom volt ez arra, hogy lássuk, mire vagyunk képesek. Szeretném meg köszönni a csapatoknak és csapatvezetőknek, hogy sportszerű keretek között tudtuk lejátszani a meccseket és rugalmasak voltak az esetleges időpont változtatásokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!