Foci

2014.04.23. 18:10

DPASE: a Kisvárda érkezik

Dunaújváros - A Siófok elleni idegenbeli pontszerzést követően szombaton 17 órakor a Kisvárda együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A Ness Hungary NB II huszonötödik fordulójában piros lapok miatt két játékossal nem számolhat majd Dobos Barna szakmai igazgató.

- A minimális célunkat elértük Siófokon, hiszen tartani tudtuk az előnyünket a Balaton-partiakkal szemben. A lelkes szurkolóink kitűnő hangulatot teremtettek, ami nagy segítség volt a csapat számára. A második félidőben volt olyan időszak, amikor eldönthettük volna a három pont sorsát, de a kiállítást követően már csak az eredmény tartására futotta az erőnkből. A két piros lap miatt nem hibáztatom a játékosokat. Az elsőnél egy rossz hazaadást követően elkésve avatkozott játékba Milinte. A másik esetben Sárközi már az összecsapás elején besárgult, a második sárga lapját a hosszabbításban kapta. Rájuk biztosan nem számíthatok a feljutás szempontjából igen fontos Kisvárda elleni találkozón. Ennek ellenére nyernünk kell, hiszen a sérülések (Szalai, Burucz, Urbán) és eltiltások ellenére is van olyan erős a keretünk, hogy pótolni tudjuk őket. A szombati ellenfelünk a kiesés ellen küzd. Biztos vagyok benne, hogy mindent meg is tesznek a pontszerzés érdekében. Egy masszívan védekező ellenfélre számítunk, akiket igen nehéz lesz felőrölni. Van egy általános felkészülési szisztémánk, amit minden mérkőzés előtt alkalmazunk, de természetesen az aktuális ellenfél feltérképezése után speciálisan is koncentrálunk egy, egy játékelem begyakorlására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!