Foci

2014.09.26. 13:50

DPASE: szombaton Puskás Akadémia ellen

Dunaújváros - Szombat este 18.30 órakor a felcsúti Pancho Arénában a Puskás Akadémia FC gárdája ellen lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapat.

Gróf András

A Puskás Akadémia elleni támadójátékhoz sokat tehet hozzá a piros mezes Nikházi Márk és Thiago

Az OTP Bank Liga NB I kilencedik fordulójának eredeti sorsolása szerint Dunaújvárosban rendezték volna a két csapat összecsapását, de a világítás kiépítése miatt a két klub elcserélte a pályaválasztói jogot. Örömhír azonban az újvárosi szurkolóknak, hogy ez az utolsó ilyen alkalom, hiszen október 17-én, pénteken 19 órakor már a Dunaújváros Stadion ad otthont a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki összecsapásnak. Addig azonban még vár néhány feladat a DPASE játékosaira. A Puskás Akadémia elleni találkozó előtt a klub képviselői részt vesznek a Városháza tér avatóján, a Magyarország Szeretlek nap programján. A sportegyesület vezetői, és játékosai az előzetes tervek szerint 11.40-kor lépnek a pódiumra. A helyszínen lehetőség lesz a Klubkártya kiváltására, amely továbbra is ingyenes. Akik szeretnék elkísérni a csapatot a Puskás Akadémia elleni meccsre, már csak ezzel léphetnek be a stadionba. A mérkőzésre online és helyszíni jegyvásárlásra is lehetősége van. Interneten a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon tudnak rendelni jegyeket. A helyszínen a vendégszurkolók a találkozó kezdete előtt két órával nyitó 5-ös és a 6-os számú pénztárakban vásárolhatnak belépőt. A felnőtt jegy 1000, a diák és nyugdíjas 500 forintba kerül. A gyermekek tizennégy éves korig ingyen tekinthetik meg a találkozót. Az újvárosi szurkolók a 3. kapun léphetnek be a stadionba, a 3I, és 3H jelű szektorokba.

A DPASE vezetősége döntött az őszi öt hazai találkozó belépőinek árairól. A felnőtt jegy 1200, míg a nyugdíjas-, és diákjegyek 800 forintba kerülnek. Kedvezményes bérletvásárlásra is van lehetőség. Az őszi szezonra szóló felnőtt bérlet ára 4000, a nyugdíjas és diák pedig 2500 forintba kerül. A DPASE vezetősége támogató bérletet is kibocsát erre az időszakra, amely 20000 forintba kerül, melyhez VIP szolgáltatások kapcsolódnak. A bérletek értékesítése online felületen és személyesen október első hetében kezdődik. A hazai meccsekre online elővételi, és helyszíni jegy- és bérletvásárlási lehetőség is lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!