Foci

2016.03.16. 15:48

A Rutin Mix nyerte a II. Nemzeti Kupát

Dunaújváros - Hétfőn rendezték a II. Nemzeti Kupa kispályás labdarúgó tornát a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A részt vevők három darab ötös csoportban kezdték meg a küzdelmet. A helyezéseket körmérkőzéses rendszerben döntötték el. A legjobb nyolc csapat egyenes kiesés rendszerben folytatta. A negyeddöntő első összecsapásán a Steelworkers 2-0-ra legyőzte az addig veretlen SZP Asztalost, míg a másik három párharcból a Madarak, a Rutin Mix és a Bianca Trade jutott be az elődöntőkbe. A döntőbe jutásért komoly küzdelem folyt a pályán. A Rutin Mix 4-2-re legyőzte a Madarakat, míg a második elődöntőben a Steelworkers 2-1-re múlta felül a Bianca Trade gárdáját. A bronzmérkőzést magabiztos teljesítménnyel a Bianca Trade 3-0-ra nyert meg a Madarak ellen. A finálé sokkal nagyobb csatát hozott, amelyben a Rutin Mix 2-1-re verte a Steelworkers együttesét.

A II. Nemzeti Kupa végeredménye: 1. Rutin Mix, 2. Steelworkers, 3. Bianca Trade, 4. Madarak.

Különdíjasok: Szili Zoltán (Rutin Mix) legjobb játékos, Gábor Áron (Steelworkers) legjobb kapus, Vincze Dezső (Bianca Trade) gólkirály.

A kupagyőztes Rutin Mix csapatvezetője, Kertész Ferenc röviden értékelte együttese teljesítményét.

- Címvédőként indultunk neki, így fontosnak tartottuk, hogy idén is a magasba emelhessük a serleget. Szeretném megköszönni a csapatomnak, hogy remek játékkal aztán sikerült is az első helyen végeznünk a megmérettetésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!