Foci

2014.05.29. 13:02

A Slambuc volt a legjobb a II. Parázs Varázs Kupán

Dunaújváros - Az elmúlt hét szombatján rendezték meg az Alsó Duna parton, a Lemezalakító Kft. szabadidőparkjában a II. Parázs Varázs Kupa kispályás labdarúgó tornát.

Gróf András

A kupagyőztes Slambuc együttese, az álló sor jobb szélén a csapatvezető Ekler Sándor

A rendezvény fő támogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, míg főszervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség volt. A rendezők nyolc csapat nevezését fogadták el, akik valamilyen étellel kapcsolatos fantázia névvel léptek pályára. A csoportmérkőzések után rendezték a helyosztókat. A döntőbe kerülésért a Slambuc 3-0-ra múlta felül a Sült Guppit, míg a Mákos Dandaranda büntetőkkel verte a Brassói Aprópecsenyét. Utóbbi együttes a bronzmérkőzésen is hétméteresekkel vesztett. A fináléban a Kunszentmiklósról érkezett Slambuc gárdája hatalmas csatában 2-0-ra diadalmaskodott a Mákos Dandaranda együttese ellen.

A II. Parázs Varázs Kupa végeredménye: 1. Slambuc, 2. Mákos Dandaranda, 3. Sült Guppi, 4. Brassói Aprópecsenye, 5. Mákos Leves,6. Bundás Kenyér, 7. Bőr Szalonna, 8. Tökös Lecsó. Különdíjasok: Ilonka Richárd (Slambuc) legjobb játékos, Katona Milán (Mákos Dandaranda) legjobb kapus, Lendvai András (Mákos Leves) hat találattal gólkirály.

Az eredményhírdetést követően Ekler Sándor, a tornagyőztes Slambuc csapatvezetője értékelte csapata teljesítményét.

- Először vettünk részt a Parázs Varázs Kupán, és az azt követő fesztiválon is. Az eseményre a tizenöt fős focicsapatunkkal érkeztünk, majd az éjszakába nyúló fesztiválon több mint negyvenen családtagjainkkal, és barátainkkal ünnepeltük az aranyérmet. Remekül éreztük magunkat a kiválóan megrendezett kupán. A zökkenőmentes lebonyolításhoz gratulálunk a fesztivál szervezőinek. Ezen a napon minden korosztály jól érezte magát, beleértve a gyerekeket is. Rendkívüli módon élveztük a kötélhúzó versenyt, még ha lobogtunk is a kötél végén a solti bikák ellen. Sikerült velük barátságot kötni, olyannyira hogy az augusztus 9-én, Kunszentmiklóson megrendezendő Robisped Kupára meg is hívtuk őket. Természetesen erre a rendezvényünkre dunaújvárosi csapatok jelentkezését is várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!