Foci

2015.07.28. 17:42

A zalaiak ellen készülnek a futsalosok

Dunaújváros - A Dunaferr-DF-Renalpin FC első osztályú futsalcsapata alaposan átalakított kerettel vágott neki a felkészülésnek.

Gallai Péter

Az új vezetőedző, Fehér Zsolt az elmúlt időszakban igen kemény edzéseket vezényelt a komoly célokat maga elé tűző játékoskeret számára. Ahhoz, hogy elképzeléseit teljes mértékben át tudja majd adni a játékosoknak, bizony időre van szükség. Kérdés, hogy erre elég lesz-e a bajnoki nyitányig hátralévő időszak.

Schrancz Balázs (5) a pályán és edzőként is szerepet kap
Fotó: Ady Géza

A játékosok azon dolgoznak, hogy a szezon első tétmeccsén megfelelő állapotban tudjanak pályára lépni. Ennek érdekében több előkészületi találkozót is játszik a dunaújvárosi gárda a bajnoki nyitányig. Ezen a héten a felkészülés újabb szakaszába lépett az együttes. Az ehhez tartozó első edzőmérkőzésüket a Zalaegerszeg ellen játssza a Dunaújvárosi Főiskola Campus Arénájában, csütörtökön 19.30 órakor. Az összecsapás megtekintése az érdeklődők számára ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!